Introducció als terres laminats

    terres-laminatsEl primer terre laminat es va desenvolupar a Suècia el 1977, però no van apareixen en el mercat fins a 1980. Després és van estendre ràpidament a altres països europeus. primers anys els terres laminats no eren d’una qualitat especialment alta , però gràcies als avenços de desenvolupament clar contínua es va aconseguir a partir de la fi de la dècada de 1980.

    Avui és un dels paviments més populars en el món i Krono Original és un dels líders del mercat mundial. El que no ha canviat des de la dècada de 1980 és la composició dels terres laminats. La aspra acumulació consta de tres capes.

    La capa inferior és una capa impregnada del que augmenta l’estabilitat dimensional i actua com una barrera contra la humitat a la part inferior del substrat . La capa gruixuda, mitjana és el substrat. de materials a base de fusta. La capa superior , visible és la capa de desgast i la decoració que , depenent del mètode de producció utilitzat, pot constar de diverses capes. de cel.lulosa impregnada de resina especial ( paper ) i fa que el terra sigui durable i atractiu visualment.

    Les diferències entre els terres laminats de baixa qualitat i terres d’alta qualitat de Krono Original ® també ser particularment clar en la superfície. D’una banda aquest es refereix al disseny : el terra sintètic bò és agradable al tacte i té una estructura d’aspecte natural. D’altra banda, laminats d’alta qualitat proporcionen avantatges addicionals.